07-04-08

DMB Cipressa Wielen bij mij te bekomen

90-85aReeds jaren rij ik zelf met de DMB Cipressa Wielen die exclusief door Dims in Serskamp verdeeld worden. Vaak krijg ik ook de vraag van skaters : "Waar kan ik nieuwe wielen kopen?" En als je dan een winkel aanduidt, dan is het antwoord "ik ga er wel eens langs..." Nu is het gemakkelijker! Je kan ze gewoon via mij bestellen en als je geluk hebt, dan heb ik ze zelfs bij!

Waarom juist Cipressa Wielen? Omdat ze gewoon zeer goed zijn en een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding hebben.
De Cipressa wielen worden gemaakt van een zeer elastische MDI-Polyurethaan die een goede slijtvastheid, rolweerstand en een goede grip garandeert.

Het zijn gewoon zeer goeie wielen, die een goede comfort geven, lang meegaan en zeer dynamisch zijn!

Ze zijn te verkrijgen in diverse afmetingen : 76, 80, 84, 90 en 100mm - en in twee hardheden, nl. 83A en 85A.

Heb je interesse, stuur me een mailtje of post een reactie en ik neem contact met je op! Weet je niet goed wat kiezen? Vraag gewoon en bijkomend voordeel : ik zet ze graag op je skates!

21:02 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! in Skate | Permalink | Commentaren (4) | Tags: keuze skates |  Facebook |

Commentaren

he
ik heb gehoord dat de lagers er uit vallen klopt dit

Gepost door: bas | 02-05-09

er is naar 't schijnt een serie geweest in het verleden waar de lagers wat losjes zaten. 't paste precies maar als je de wielen losmaakte vielen de lagers er inderdaad uit. heb zelf met zo'n serie gereden en rij er trouwens nog mee, maar het stoort absoluut niet. het is alleen als je de wielen van het frame haalt dat je even moet opletten. Maakt dus niets uit bij het rijden.
mvg,
Martin

Gepost door: Martin | 11-05-09

Hoeveel vraag je voor de wielen van 100 mm, beide hardheden ?
En tegen wanneer kun je ze hebben ? Ben van de Eeklose club dus geen probleem om er eens achter te komen. Heb er nu van Rollerblade 100mm/84A (3x per skeeler) en 1 van 90mm/84A maar zijn volledig versleten. Zijn die DMB Cipressa het eigen merk van DIMS ?

Gepost door: De Neve Joris | 10-07-11

Hey Joris,
De wielen zijn inderdaad een huismerk van Dims.
Ik heb er nog een aantal sets in voorraad waarbij de diameter waarin de lagers zitten nét iets te groot is. Dus na wat rijden, als je de wielen los maakt, dan vallen de lagers er gewoon uit. Daar is niets mis mee, want ik rij er ook mee en heb er geen probleem mee. Resultaat is dat Dims deze aan promo-prijs verkoopt, nl. 8 x 90mm voor 36 € en 8 x 100mm voor 40 €. Op is op! Normaal is de prijs 20 € duurder...
Laat maar weten wat je nodig hebt en ja, je kan ze zeker per stuk krijgen! Gewoon omrekenen.
Greetings, Rollusbillus.

Gepost door: Rollusbillus | 11-07-11

De commentaren zijn gesloten.