29-07-08

1 augustus 2008 : DE BRUGSE ROLLERPARADE!

Beste skater, skeeler, rolschaatser, longboarder, nordic skater

Nu vrijdag is het weer zo ver: vrijdag 1 augustus de derde Brugse rollerparade in 2008!

Na het succes van de vorige rollerparades kijken we vol spanning uit naar de opkomst nu vrijdag. De drankjes zullen er weer zijn en hopelijk ook het mooie weer.

De startplaats is nieuw: nl. de waterplas op St.-Pieters, Blankenbergse Dijk 75. Je kunt je wagen kwijt langs de Blankenbergse en Oostendse Steenweg.

Het parcours dat Ludo heeft uitgestippeld, bevat een aantal klassiekers, maar blijft de moeite waard: in de eerste ronde is er de Kolenkaai en de Steenkaai en in de tweede skaten we door de Meetkerkse polders met enkele schitterende vrijloopstukken. Op onze website vind je de precieze route.

Het principe blijft behouden: recreatief, 2 rondes (20u: voor iedereen en 21 uur: voor de meer geoefende skater), gratis drankje, expert begeleiding door Inline staffers, Brugse politie en het Rode Kruis.

Intussen lopen de inschrijvingen voor Parijs op de derde zondag van september (21 september) vlot binnen. Nu zijn er al 18, maar om het betaalbaar te houden, hebben we er toch minimaal 30 nodig. Dus, wil je mee, laat het me dan vlug weten, zodat ik de bus definitief kan vastleggen.

Tot vrijdag om 20 uur aan de waterplas op St.-Pieters!

Nancy, Nico, Ludo, Martin, Dirk, Toon, Niek, Wilfried en Patrick

12:26 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! in Skate | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rollerparade |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.