12-08-08

Vrijdag 15 augustus : De Kortrijkse Kangarooz Rollerparade!

rollerparadeWees vrijdag, 15 augustus, weer allemaal paraat, de KORTRIJKSE ROLLERPARADE rolt eraan!
Deze keer wordt het een tochtje van ongeveer 20 km richting domein De Gavers via een volledig nieuw parcours. We vertrekken doorheen winkelend Kortrijk, en gaan over ‘t steentje richting Harelbeke. Aan de gavers laten we ons trakteren op een energierijk drankje om dan verder door de velden te trekken. We keren terug huiswaarts langs het water en duiken onze stad weer in langs zijn mooiste kant.

We spreken af om 19u30 aan het conservatoriumplein, om stipt om 20u te vertrekken. Een terugkomst wordt verwacht rond 22u.

Het concept :
de Kortrijkse Rollerparade is een recreatieve tocht voor jong en oud in en rond Kortrijk. De nadruk wordt vooral gelegd op het ‘genietend’ skaten. Begeleid door een nootje muziek wordt een tocht van ongeveer 20 km afgelegd. Het tempo wordt aangepast aan het publiek zodat we in groep vertrekken en aankomen. Tussendoor worden er enkele stops gehouden waar men kan genieten van een drankje en een stukje fruit aangeboden door onze sponsors. Voor wie het toch eventjes te veel wordt, kan even uitrusten in de bezemwagen of zich laten verzorgen door het rode kruis. Zorg ook voor je eigen veiligheid en voorzie de nodige bescherming.

Opgepast! Indien het wegdek bij aanvangsttijd niet droog is, wordt er niet uitgereden. Dit wordt vermeld op de website.

Meer info vind je op www.kangarooz.be of via de Kanga-telefoon (0486/335009)
Tot vrijdag 15 augustus!
Het Kanga-team.
Martine, Bart, Els, Isabelle, Lien, Martin en Els

22:46 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! in Skate | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kangarooz, rollerparade |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.