17-09-08

19/09/2008 - Rollerparade Kangarooz Kortrijk! 20u00!

rollerparadeVrijdag 19 september rolt de laatste KORTRIJKSE ROLLERPARADE van dit jaar je tegemoet! Het wordt een tocht van een 15-tal km lang. We rijden richting Bissegem en Marke maar blijven toch vooral in de buurt van Kortrijk. We rijden door heel wat straatjes die we vroeger niet kenden. Vergeet ook jullie spaarkaarten niet, deze kunnen op de laatste rollerparade worden ingeruld voor een leuk gadget!

We spreken af om 19u30 aan het conservatoriumplein, en stipt om 20u vertrekken we. Een terugkomst wordt verwacht rond 22u. Opgelet, het wordt al vroeger donker in de septembermaand. Goeie verlichting is dan ook ten zeerste aangeraden!

Het concept: de Kortrijkse Rollerparade is een recreatieve tocht voor jong en oud in en rond Kortrijk. De nadruk wordt vooral gelegd op het ‘genietend’ skaten. Begeleid door een nootje muziek wordt een tocht van ongeveer 20 km afgelegd. Het tempo wordt aangepast aan het publiek zodat we in groep vertrekken en aankomen.
Tussendoor worden er enkele stops gehouden waar men kan genieten van een drankje en een stukje fruit aangeboden door onze sponsors. Voor wie het toch eventjes te veel wordt, kan even uitrusten in de bezemwagen of zich laten verzorgen door het rode kruis. Zorg ook voor je eigen veiligheid en voorzie de nodige bescherming.

Opgepast! Indien het wegdek bij aanvangsttijd niet droog is, wordt er niet uitgereden. Dit wordt vermeld op de website.

Meer info www.kangarooz.be of gsm 0486 33 50 09.

19:24 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! in Skate | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kangarooz, rollerparade |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.