07-04-09

1 mei : Brugse Rollerparade is terug!!!

De-Brugse-Rollerparade-LogoVrijdag 1 mei komt nu toch al heel dichtbij! Nog 24 keer slapen en dan is het eindelijk weer zover: de eerste Brugse rollerparade in 2009 gaat dan van start.

Met het hele team hopen we op beter weer dit jaar, maar vooral ook op jullie aanwezigheid op onze recreatieve toertochten in en rond Brugge.

De eerste keer starten we onmiddellijk vanaf een nieuwe startplaats, de KHBO-campus op St.-Michiels. Normaal zul je kunnen parkeren op de campus zelf, maar anders is er plaats genoeg in de omliggende straten.

Dus, hou die vrijdagavond nu al vrij en zak naar Brugge af tussen 19 en 20 uur, want de eerste ronde begint zoals gewoonlijk om 20 uur. Kun je die niet halen, dan kun je om 21 uur aansluiten voor de tweede ronde!

De exacte route en afstand vind je op onze website, onder routes!

Help je ook mee de Brugse rollerparade bekend te maken bij familie, vrienden en clubs?

Dit jaar kun je opnieuw skates lenen. Geef ons wel ten laatste de maandag ervoor (27 april!) de juiste schoenmaat en het correcte aantal door!

Nieuw: wie vorig jaar ingeschreven was, behoudt dit jaar zijn nummer. Je zult dus je kaart thuis kunnen afdrukken en correct invullen (voornaam en naam, e-mailadres, enz.). Op die manier hopen we de rij aan de inschrijftafel te kunnen beperken.

Groetjes
Nancy, Ludo, Nico, Martin, Dirk, Wilfried, Niek, Toon, Patrick

21:09 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! in Skate | Permalink | Commentaren (0) | Tags: brugge, rollerparade |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.