07-06-10

't was goed!

Vrijdagavond een topeditie van de Brugse rollerparade: een zeer mooie rustige startplaats, 2 toffe routes (de eerste door de rustige straten van Brugges grootste deelgemeente lokte enorm veel volk naar buiten en was dus onbetaalbare reclame voor de BRP, de tweede langs het kanaal en door de velden tussen Brugge en Moerbrugge was zo weggeknipt uit een toeristische folder) bijna 250 deelnemers, een zeer goeie sfeer en echt zomerse temperatuur! Hoe kan een mens zich beter ontspannen na een drukke werkweek?

Ook de gloednieuwe inschrijftent deed gisteren haar intrede én het digitaal inschrijven verlicht de wachttijd aan de inschrijftafel. Toch blijft het soms nog aanschuiven omdat velen net voor de start nog toekomen. Onvermijdelijk, want mensen werken en moeten zich dan nog verplaatsen. Misschien moeten we de inschrijftafel ontdubbelen? Iets om over na te denken.

Ook de snelheid tijdens de eerste ronde moeten we in de gaten blijven houden: de eerste ronde moet iedereen meekunnen. We proberen daar echt op te letten, maar als het toch iets te snel zou gaan, moet je ons (Nico en Patrick) echt een seintje geven. Ten slotte, wil je als deelnemer links een strook vrijhouden zodat de staffers zich vlug kunnen verplaatsen? Heb je er niet aan gedacht, maar hoor je dat fietsbelletje, wil je dan toch naar rechts uitwijken? Dan moeten ze zich niet door de massa wringen. Bedankt!

Volgende afspraken:

Vrijdag18 juni: de Nacht van in Torhout. 14 juni laatste kans om in te schrijven.
Zondag 27 juni: BzB, skeeleren tussen Brugge en de zee – start om 10.30u, terug rond 15.30.
Vrijdag 2 juli: 3° Brugse rollerparade in St.-Andries, Varsenare en Loppem!

Groetjes
Patrick Arnou

21:02 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! in Skate | Permalink | Commentaren (0) | Tags: brugge rollerparade |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.