28-06-10

Het verslag!

BzB, skeeleren tussen Brugge en de zee...

Zo net de 3° BzB, skeeleren tussen Brugge en de zee gereden!

Er waren 50 skeelers en ongeveer 15 fietsers. M.a.w. een leuke bende om de tocht uit te skeeleren. Het weer was prima: zonnig (zeker > 25°), een beetje wind waardoor het niet te warm werd. Ook de route was schitterend: wel wat omleidingen door de vele wegenwerken, maar toch heel mooie, rustige stukken door de polders ten noorden van Brugge.
De wegen werden door de skeelers in het algemeen als top geklasseerd: mooie asfalt die perfect reed;af en toe een wat minder stuk beton, of wat gaten, maar in zijn totaliteit was dit echt wel een route voor skeelers!
Gelukkig was de Brugse en Blankenbergse gemotoriseerde politie aanwezig, want op sommige stukken heb je toch als groep last van wielertoeristen of tegenliggend autoverkeer.
43 km, een goed tempo (16 à 18 km, zoals beloofd), een goede omkadering door de staffers van Inline Team, een toffe groep en een nog toffere sfeer: wat wil je nog meer!

Wie nu mee skeelerde, zal er volgend jaar zeker weer bij willen zijn.
Dus, waarom doe jij niet eens mee?
Ben je de enige die skeelert, laat je familie dan gerust mee fietsen en maak er een zondagse uitstap van.

Tot vrijdag voor de derde Brugse rollerparade!
We vertrekken vanaf het Jan Breydelstadion!

Nico, Niek, Toon, Ludo, Martin, Wilfried, Dirk, Nancy, Patrick

O ja, de foto's zijn te vinden op de site van De Brugse Rollerparade en ook op de site van De Skaterkes, met dank aan Gaëtan!

09:01 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! in Skate | Permalink | Commentaren (0) | Tags: brugge |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.