02-08-10

Brugse Rollerparade - 6 augustus 2010

 

1. Mag ik je even herinneren aan de Brugse rollerparade vrijdag 6 augustus. We vertrekken om 20 uur aan het Tempelhof op St.-Pieters in de gelijknamige straat. In beide routes gaan we over de fietsbrug over de expresweg en verkennen we de polders tussen Brugge, Uitkerke en het kanaal Brugge – Oostende! Dus, duimen dat het deze keer droog blijft! Denk ook aan je veiligheid: fluohesje, verlichting, bescherming!

 

Wil je skeelers lenen, stuur dan een mailtje met het aantal én de gewenste schoenmaat voor maandagavond!

 

2. Op zondag 19 september gaan we opnieuw naar Parijs. Wil je mee? Stuur dan een mail met je gegevens.

 

We vertrekken in Brugge, zoals de vorige jaren, om 7 uur ’s morgens aan de Magdalena-zaal op St.-Andries. In Kortrijk stopt de bus aan de eerste parking voorbij de rotonde, rechts tegenover de Kinepolis. We schatten dat we daar rond 7.45 uur zijn. Dan rijden we naar Parijs, met een korte stop in Peronnes en hopen in Parijs aan te komen rond 11 uur.

Vanaf dat moment ben je vrij. Op www.rollers-coquillages.org<http://www.rollers-coquillages.org/ vind je enkele dagen voor de tocht meer info i.v.m. het parcours.

Denk eraan: normaal moet je zelf voor je skeelers zorgen, want de bus is niet bereikbaar tussen 11 en 20 uur. Vorig jaar was de chauffeur zo vriendelijk om de bus toch te openen, maar ik moet het dit jaar opnieuw vragen!

Wie niet skatet, vindt op volgende site ideeën voor een bezoek: www.parisinfo.com/paris-guide/argent/gratuite-et-bons-plans/<http://www.parisinfo.com/paris-guide/argent/gratuite-et-bons-plans/ .

Om 20 uur vertrekken we naar Kortrijk en Brugge. We hopen in Brugge aan te komen rond middernacht.

 

De kostprijs voor een skeeler is € 24, voor wie inschrijft voor 31 augustus. Vanaf 1 september kost het € 27 en is het afhankelijk van het aantal vrije plaatsen op de bus!

Wil je je eigen fiets meenemen, dan kan dat tegen een meerprijs van € 3.

 

De correcte som stort je op 738-0234913-01 van de Brugse rollerparade, met vermelding van je voornaam en naam, opstapplaats (Brugge of Kortrijk) en skeeler of fietser! Hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor de storting op onze rekening staat!

 

Tot 31 augustus kun je probleemloos uitschrijvennadien kan dit alleen als je een vervanger vindt! De prijs is immers berekend op basis van een bijna volle bus en zonder winstmarge voor de Brugse rollerparade!

 

Met vriendelijke groeten

 

 

Patrick Arnou

 

20:30 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.