30-08-10

Kangarooz : Maxi-Tocht op 26 september!

e Newsletter
.
1

 

Kangarooz Maxitocht 26 sept 2010 – 44 km

Een dagje op de wieltjes in ontspannen sfeer met toffe mensen in een landelijk kader, wat wil je nog meer??? Hierbij enkele weetjes:

We rijden een mooie route in de omgeving van Ooigem, Tielt, Dentergem, Wontergem ….

Moeilijkheidsgraad: de tocht is aangeraden aan de geoefende skaters. Je moet een tempo aankunnen van ongeveer 16km/u, het 44 km kunnen volhouden en vlot kunnen remmen. We komen verschillende soorten van wegbedekking tegen (we rijden in landbouwgebied dus aarde van de traktoren is ook niet uitgesloten). We hebben enkele hellingen op onze weg.

We blijven wel rijden in groep, we maken er zeker géén wedstrijd-tempo van!

Verzamelen om 9u45 aan de carpoolparking “cowboy Henk” aan het einde van de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk (op de grens met Zwevegem). Van daaruit rijden we gezamenlijk met de wagen naar het startpunt. Je kan ook dadelijk naar de startplaats rijden: parking aan het einde van de Munkenhofdreef in Ooigem (zijstraat van de Desselgemsestraat). Zorg dat je daar zeker om 10u15 aanwezig bent.

Fietsers zijn ook zeker welkom, deze kunnen allen achteraan de groep meerijden.

Toegankelijk voor leden en niet-leden.

Middagmaal: we stoppen voor het middagmaal en de sanitaire behoeften aan taverne ‘de Poesta’ in Tielt. Je kan er een warme maaltijd eten of je kan je eigen picknick meebrengen. We vragen wel om daar je drankje te bestellen.

Om het allemaal vlot te laten verlopen bellen wij ’s morgens de taverne reeds op om de keuze van warme maaltijd door te geven. Wij zullen dus voor het vertrek even bij je langs komen om te kunnen doorgeven wat je wenst te eten. Er is keuze tussen:

* spaghetti bolognaise (10 euro)

 * vegetarische spaghetti (10 euro)

* croques monsieur (7,5 euro)

* slaatjes (15 euro)

* eigen picknick

Einduur van de tocht wordt voorzien rond 17u30 aan de parking in Ooigem.

Vooraf inschrijven hoeft niet, we zien ter plaatse wel met hoeveel we zijn.

 

Hopelijk tot dan!!!

Het Kanga-team

22:59 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kangarooz |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.