03-09-10

De BRUGSE ROLLERPARADE GAAT DOOR!

Hallo

 

Eergisteren startte het nieuwe schooljaar al, maar vrijdagavond is nog altijd het begin van het weekend en zoveel schoolwerk zullen ze nog niet hebben!

Dus, zak maar af naar Brugge vanavond voor de 5° Brugse rollerparade. Bovendien is de buienradar heel duidelijk: het blijf droog!

 

Deze keer verkennen we de polders tussen Brugge en Damme. We vertrekken op het pleintje achter de kerk van St.-Kruis. Er is daar ook een openbaar toilet, maar misschien toch wat papier voorzien.

Het eerste deel gaat via een meer landelijke asfaltweg naar de Malehoek en keert dan via meer stedelijk gebied terug naar het vertrekpunt. De tweede tocht rijden we volledig op asfaltwegen doorheen de polders naar Damme. Net voor we het centrum van Damme zouden bereiken, keren we terug via de Pijpeweg en de Lege weg naar ons startpunt.

 

Die landelijke routes zijn echt mooi, maar zijn ook minder goed verlicht. Koppel dit aan het vlugger donker worden én dan snap je zo dat je van nu af aan best een fluohesje en lichtjes zou aandoen! Heb je die niet persoonlijk, dan kun je zeker een fluohesje aan de start lenen! Wie verlichting heeft, zet die alsjeblieft op.

 

Tijdens de rollerparade zorgen de staffers van het Inline Team Brugge voor onze veiligheid door de zijstraten af te zetten. Daarom moeten ze soms vlug naar voren kunnen spurten om de volgende straat te beveiligen. Om de weg vrij te maken gebruiken ze een fietsbel. Dus, als je als deelnemer dat belletje hoort, wil dan naar rechts uitwijken!

 

Groetjes

 

Het team

09:01 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.