14-09-10

Zondag 19 September : PARIJS! Here we come!

ScreenShot104.jpgOp dit moment hebben we nog 15 plaatsen over. Indien je nog mensen kent die meewillen, laat het me zo vlug mogelijk weten.

Op de bus is er koffie en frisdrank voorzien, tegen betaling! Zorg voor kleingeld.

 

We vertrekken in Brugge, zoals de vorige jaren, om 7 uur ’s morgens aan de Magdalena-zaal op St.-Andries. Je kunt daar normaal probleemloos parkeren. Denk eraan, sta niet te dicht bij de conciërgewoning van het college.

In Kortrijk stopt de bus aan de eerste parking voorbij de rotonde, rechts tegenover de Kinepolis. We schatten dat we daar rond 7.45 uur zijn. Dan rijden we naar Parijs, met een korte stop in Peronnes en hopen in Parijs aan te komen rond 11 uur.

Vanaf dat moment ben je vrij. Op www.rollers-coquillages.org<http://www.rollers-coquill...  vind je enkele dagen voor de tocht meer info i.v.m. het parcours.

Denk eraan: normaal moet je zelf voor je skeelers zorgen, want de bus is niet bereikbaar tussen 11 en 20 uur. Vorig jaar was de chauffeur zo vriendelijk om de bus toch te openen, maar ik moet het dit jaar opnieuw vragen!

Wie niet skatet, vindt op volgende site ideeën voor een bezoek: www.parisinfo.com/paris-guide/argent/gratuite-et-bons-pla... .

Om 20 uur vertrekken we naar Kortrijk

 

Groetjes

Patrick Arnou

18:51 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.