16-12-10

ZONDAG 19 DECEMBER : KORTRIJKSE CHRISTMAS-SKATE-PARADE !

xmas2.jpg

In-lineskateclub Kangarooz nodigt de kerstman uit...

 

Halfweg december : De Kortrijkse binnenstad ademt de gezellig sfeer van oliebollen, glühwein en kerstmuziek uit.  De handen zijn verkleumd, de neuzen rood, de harten warm.  En dan rolt er plots een vrolijke bende kerstmannen joelend langs de kerstkraampjes voorbij... HO-HO-HO !!!

Op zondag 19 december organiseert in-lineskateclub Kangarooz een CHRISTMAS-SKATE-PARADE via Heule en Kuurne, de terugtocht situeert zich langs de sfeervol verlichte paadjes aan de Leie. 

Kerstmannen, kerstmutsen, kerstbomen, kerstballen, kerstkalkoenen... zelfs Rudolf met zijn slee... zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht die 16 km lang is. Een buitenkansje voor wie z’n kerstboom eens op sleeptouw wil nemen !

Er wordt aan een rustig tempo gereden, langs een sfeervol parcours, om de kerstsfeer met volle teugen te kunnen opsnuiven. Om alles veilig en vredevol te laten verlopen, zijn de staffers, fietsbegeleiders en EHBO van de partij.

Verzamelen op het Conservatoriumplein van Kortrijk vanaf 13.30, vertrek om 14.00.  Zowel leden als niet-leden, volwassenen en kinderen zijn zoals steeds hartelijk welkom.  Deelname is gratis.

Parkeren kan gratis op het Conservatoriumplein of Casinoplein.

 

Meer info www.kangarooz.be  0486 33 50 09.

 

21:32 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! in Skate | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kangarooz rollerparade |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.