10-02-11

Een groene fietsgordel rond Brugge!!! Aan iedereen actie gevraagd!!! Stuur een mailtje naar de VLM, gegevens hieronder.

Beste skeeler en deelnemer aan de Brugse rollerparade

 

Zoals je weet, proberen we nu al 8 jaar om het skeeleren in Brugge en West-Vlaanderen mee te promoten. Zo zullen we i.s.m. de provinciale sportdienst, Westskeeler  en Westtoer een brochure met 10 skeelerroutes uitgeven.

 

Gisterenavond stelde de Vlaamse landmaatschappij hun plan voor een groene fietsgordel rond Brugge voor. Dit is een gesloten netwerk van fietsroutes rond Brugge, in totaal 40 km. Als dit klaar (2014) zal zijn, zal het echt de moeite waard zijn om via die route het ommeland van Brugge te verkennen.

 

Jammer genoeg voor ons skeelers, voorzien ze op dit moment geen skeelervriendelijke ondergrond op die routes. Ze zeiden dat ze nog weinig vraag hiervoor gekregen hadden. Daarom heb ik dit gisteren wel bepleit en ze zouden dit overwegen. Asfalt in natuurgebied ligt moeilijk, maar als we nu niet aandringen, dan zullen we een enorme kans gemist hebben om het skeeleren rond Brugge te promoten.

 

Daarom vraag ik jullie volgende vraag via e-mail naar secretariaat.brugge@vlm.be te sturen. Hoe meer mensen dit doen, hoe meer kans dat ze toch rekening houden met onze wens. Om zicht te hebben op jullie reactie, zou ik graag een kopie in cc of bcc krijgen.
Willen jullie die vraag ook doorsturen naar jullie familie, vrienden en (buitenlandse) clubleden? Misschien ken je een politicus die dit zou willen opvolgen?  Hoe meer mensen zich nu laten horen, hoe meer kans dat we in 2014 een SrB, of Skeeleren rond Brugge kunnen organiseren.

 

Wil je eerst wat meer uitleg? Bel me gerust (0495 289 783), of stuur me een mailtje.

 

Groetjes

Patrick Arnou

14:54 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.