17-08-11

Parijs = 3° zondag van september‏

Hallo iedereen

Op zondag 18 september gaan we opnieuw naar Parijs. Wil je mee? Stuur dan een mail met je gegevens. Vermeld ook het aantal skeelers, fietsers of wandelaars.

 

We vertrekken in Brugge, zoals de vorige jaren, om 7 uur ’s morgens aan de Magdalena-zaal op St.-Andries. In Kortrijk stopt de bus aan de eerste parking voorbij de rotonde, rechts tegenover de Kinepolis. We schatten dat we daar rond 7.45 uur zijn. Dan rijden we naar Parijs, met een korte stop in Peronnes en hopen in Parijs aan te komen rond 11 uur.

Vanaf dat moment ben je vrij.

Op www.rollers-coquillages.org<http://www.rollers-coquill...  vind je enkele dagen voor de tocht meer info i.v.m. het parcours.

 

Denk eraan: normaal moet je zelf voor je skeelers zorgen, want de bus is niet bereikbaar tussen 11 en 20 uur. Vorig jaar was de chauffeur zo vriendelijk om de bus toch te openen, maar ik moet het dit jaar opnieuw vragen!

Wie niet skatet, vindt op volgende site ideeën voor een bezoek: www.parisinfo.com/paris-guide/argent/gratuite-et-bons-pla... .

Om 20 uur vertrekken we naar Kortrijk en Brugge. We hopen in Brugge aan te komen rond middernacht.

 

De kostprijs voor een skeeler is € 25. Je bent pas ingeschreven als die som gestort is op 738-0234913-01 van de Brugse rollerparade, met vermelding van je voornaam en naam, opstapplaats (Brugge of Kortrijk) en skeeler of fietser! Hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor de storting op onze rekening staat!

 

Wie inschrijft voor 31 augustuskan zeker mee.  Vanaf 1 september kom je op een wachtlijst! 
Tot 31 augustus 
kun je probleemloos uitschrijvennadien kan dit alleen als je een vervanger vindt! De prijs is immers berekend op basis van een bijna volle bus en zonder winstmarge voor de Brugse rollerparade!

 

Wil je je eigen fiets meenemen? Dan kan dat: we hebben een fietsaanhangwagen voor maximaal 36 fietsen.  Ook hier: wees er vlug bij!

 

Met vriendelijke groeten

Nancy, Nico, Niek, Wilfried, Martin, Patrick

21:36 Gepost door Rollusbillus - Rider for Fun! | Permalink | Commentaren (0) | Tags: paris, brugse rollerparade |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.